Puhtaan ilman edelläkävijä

Elixair Oy

Elixair –ilmanpuhdistimien valmistus on aloitettu vuonna 1976. Laitteet valmistetaan Elixairin tehtailla Turussa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti.

Elixair on meillä ja maailmalla käsite kotien ja julkisten tilojen laitteissa mutta osaamisemme teollisuuskäytössä on vähintäänkin yhtä vankkaa. Ionisaattorimme, kollektorimme ja etenkin virtalähteemme ovat ainutlaatuisia maailmassa. Viemme näitä laitteita moniin maihin.

Osaamisemme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen valmistuksessa ja kehitystyössä. Tässä taitomme hyödyntää korkeajännitettä asiakasystävällisesti ja turvallisesti on etusijalla. Käytetyt virtamäärät ovat pieniä ja laitteemme kytkeytyvät avattaessa automaattisesti pois toiminnasta.

Laitteemme ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Sähköiset suodattimemme ovat kokonaan pestäviä, mikä vähentää olennaisesti ympäristön kuormittamista.

Tehokasta ilmanpuhdistusta

Sähköisesti suodattavat ilmanpuhdistimet

Elixair on sähköisesti suodattava ilmanpuhdistin, joka pystyy suodattamaan kaikkein pienimmätkin hiukkaset – myös ne, joita mekaanisilla puhdistimilla ei voi poistaa. Et voi tehdä ympäristöstäsi täysin puhdasta, mutta Elixairin avulla poistat jopa 99,8 % ilman epäpuhtauksista ja pienhiukkasista.

Elixair on niin tehokas, että jo 15 minuutin käytön jälkeen sisäilma on selvästi puhtaampaa, raikkaampaa ja helpompaa hengittää.