Get Adobe Flash player

Elixair ilmanpuhdistimet

Elixair ilmanpuhdistimissa on sähkösuodatin. Sähkösuodattimia käytetään yleisimmin voimalaitosten poistoilman suodattamiseen. Voimalaitosten päästöistä poistetaan mm. pienhiukkasia ja kaasuja, kuten rikkidioksidia. Sähkösuodattamisen periaatteet on kehitetty jo 1800-luvun lopulla. Mistään uudesta tekniikasta ei siten ole kyse.

 

Sähkösuodattimen toiminta perustuu korkeajännitteellä tapahtuvaan kaasumolekyylien varaamiseen. Varatut molekyylit muodostavat uusia liitoksia kemiallisesti ja sähköisesti. Varatut pienhiukkaset kiinnittyvät korkeajännitteisiin keräilykennoihin. Sähkösuodatin poistaa tehokkaasti myös joitain haitallisia kaasuja jotka muodostavat uusia yhdisteitä korkeajännitekentässä. Ammoniakki reaktiivisena kaasuna poistuu erittäin tehokkaasti. Myös haitallinen radon-kaasu vähenee merkittävästi Elixair ilmanpuhdistimella.

 

Korkeajännitteiset keräilykennot ovat mikrobeille epäedullinen ympäristö. Kilpailevana suodatinmallina yleisimmin käytetyn HEPA-suodattimen ongelma on että HEPA suodatin kerää ja antaa hyvän kasvualustan bakteereille, homeelle ja mikrobeille. Elixair ilmanpuhdistin on erittäin tehokas oireiden poistaja sisäilmaongelmiin. Elixairin sähkösuodatin poistaa ilmasta tehokkaasti allergeenit kuten siitepölyn, eläinhilseen, huonepölyn ja homeitiöt.

 

Elixair on yksinkertaisin ja edullisen lääke mm. akuuttiin homeongelmaan. Elixair on myös loistava ratkaisu kun perheessä ilmenee lemmikkieläinallergia. On kuitenkin muistettava että Ilmanpuhdistin poistaa oireet, muttei syytä sisäilmaongelmiin.